Monday, 1 October 2012

knock!! knock!! it's me..October.. ^.^

*Shalom*


JemputLah masuk October, September already went home...^.^
[ Iklan Jap ]

waaaa...cepatnya masa berlalu kan...sometimes, I felt, 24 hours only 12 hours for me... sangat cepat.. rasa macam baru semalam saya mula semester baru...well, Joenna terima la hakikat... hihihi... tidak lama lagi kawan lama saya pula datang...mau tau sapa ? November la...hahaha... moral value- buat la apa yang perlu dibuat sementara masa masih ada...time will not wait for you and you don't have to chase the time..just walk along with it, then your life will be worth it... ^.^

well, banyak kenangan saya dengan Mr. September... especially that one week... ^.^.. saya tidak mau cerita...lalalalalala...[ biar kamu !! haha..jahat ni kan... ] besides that happy moments, i do got that one week, which the worse one until saya boleh feelin' down... at least there's something i can remembered... maybe for this moment it was my nightmares, but i believe...one day it will be my sweet memory... ^.^ [ kau ada?? ndada kan...haha! ]

I hope, Ms. October will be nice with me...and saya harap saya punya perancangan untuk bulan ni berjalan dengan lancar....lebih-lebih, datang awal setiap kelas... alalala...saya bocor rahsia sendiri pula kan...nasib saya sudah kasi garit [ bahasa time budak-budak...hahaha!! ]... another word for garit is cancel...hahaha!! rindu pula tiba-tiba dengan zaman budak-budak dulu.... ^.^

tiada lain lagi saya mau taip selain saya punya harapan untuk bulan ni...hahaha!! kamu bosan ?? ala...kamu pun buat juga kan ....eleh...mau bosan-bosan pla sama entri saya... haha!!... bah...apa-apa pun, i wish you guys all the best with your plan... saya share saya punya plan for this month la... [ who cares... lol!

wish list for Ms.October 
  • no more playing The Sims 3.... unless, i get bored.. 
  • no more watching TV..  unless, ada movie best....
  • no more oversleeping.... unless i'm exhausted..make sense la kan..hehe
  • read more...for my English...

rasa nya, itu saja lah..well untuk Ms. October saja kan...takkan lah mau bagi wish list yang untuk satu tahun...yang sebulan pun susah mau fulfilled ini kan pula yang setahun...hahaha! but, di mana ada kemahuan di situ ada jalan... betul kan...kan...kan... tepuk dada, batuk sendiri....hahaha! [ peribahasa Ms. Joe ...]

...kalau panjang umur, jumpa lagi di entri seterusnya...
^.^