Tuesday, 3 July 2012

!!blog punya pasal!!

~Shallom~
....

this is my first post on July after the day when my friend comment regarding my English usage in my blog..
[ ada broken English ka? hehe ]
where i have been before? ouh.. sy xda p mna2 pown.. betapa jap dlm gua gomantong tu...haha..
sepanjang sy betapa dlm gua tu, sy asik ber-blogwalking from blog-to-blog..
well, i found two blog yang memang otai la..
sy suggest korang masuk blog ni >> klik sini yunks! and ni >> klik ni gak!!
bila sy meng-injak masuk blog diorang berdua ni mmg sy 
terpaku sat... both of them really a serious blogger.
especially the first link tu, it belong to Cik Lyssa Faizureen..
it's not about her life only, but she provide tutorials for her reader and for new blogger
[ macam saya..haha
....

xyah bandingkan sangat la dgn blog sy ni...hahaha.. amatur habis..
but, the first step always the hardest part..
...slow-slow la kan, tak gitu?...
..hehe..
....

semalaman sy duk depan lappy sy ni dengan bertemankan orange jus
duk sebok tukar ni tukar tu
nak cantik tu nak cantik ni
hahaha
semua blog punya pasal lah ni...
habis tutorial Cik Lyssa tu sy gali
?Result?
well... some i manage to do and some failed.. okay...
bak kata Jason Mraz I Won't Give Up..
....

since my internet connections sometimes drive me crazy, so i decided
to continued my research later.. [ research la sangat! ]
well, duhai Cik Lyssa... Thanks banyak2 di atas budi baik anda yang sudi shared those  amazing tutorials.
^.^
....

with love ~ Joanne